Eres un profesional?

entra en el área privada

The William Vale

Brooklyn, Ciudad de Nueva York de Studio Munge

Eres un profesional?

entra en el área privada

The William Vale

Brooklyn, Ciudad de Nueva York de Studio Munge

Año 2016
Brooklyn, Ciudad de Nueva York - EE.UU.

From the lavish furnishing to the 15 ft. tall feature wall of carved marble, every pieces of Vale Garden residence - The William Vale’s most magnificent duplex accommodation - were carefully custom designed and layered to reach the pinnacle of urban luxury.

Descripción
de la descripción de los proyectistas

"Located in the heart of lively Williamsburg, The William Vale hotel is reshaping the trendy Brooklyn neighborhood attracting travelers and locals alike with a refreshing combination of interactive hospitality programs and innovative design. Just opened and already recognized by many as a ground breaking, Vogue Magazine calls the property The Most Fashionable New Hotel while Harper’s Bazaar describes Studio Munge’s interiors as eye-catching and innovative.

Complementing the building’s dynamic architecture, Studio Munge’s interiors define a curated journey through space, a modern and forward-thinking adventure featuring unexpected and timeless materials such as blond and grey woods as well luminous white marble. To balance the fresh decor by contrast, black metal accents are used throughout in furniture and architectural details. Like the notes on a partition, they punctuate the guest journey and work as a subtle, modern nod to Brooklyn’s industrial past.

Imagined as the ultimate urban retreat, Vale Garden residence is The William Vale’s most magnificent duplex accommodation with 1,320 sq. ft. of living space across two floors. Bright and airy with extraordinary sweeping views of Brooklyn and New York City, the two-bedroom penthouse features a lofty residential living and dining space connected to a 1,632 sq. ft. fully furnished private terrace with open air Jacuzzi. From the lavish furnishing to the 15 ft. tall feature wall of carved marble, every pieces were carefully custom designed and layered by Studio Munge to reach the pinnacle of urban luxury and make the guest feel at home, as if they owned a piece of New York. Modern in its execution and sculptural in its form, Vale Garden Residence with its indoor and outdoor dining and entertaining spaces, breathtaking balcony views, and expansive layout, is the ultimate Brooklyn retreat, and the perfect setting for private gatherings and intimate group celebrations."

texturas

detalles

The William Vale
Arquitecto: Albo Liberis (Brooklyn)
Diseño: Studio Munge
Fotos: ©Michael Stavaridis, Maxime Bocken, Jody Kivort
Fotos cortesía de Studio Munge
Todos los derechos reservados.

texturas

materiales

detalles

The William Vale
Arquitecto: Albo Liberis (Brooklyn)
Diseño: Studio Munge
Fotos: ©Michael Stavaridis, Maxime Bocken, Jody Kivort
Fotos cortesía de Studio Munge
Todos los derechos reservados.

volver a los proyectos